Træning

Trykkammeret er en klinik, hvor jeg tilbyder
Pilates og Reformer.
Det er både mulighed for holdtræning og personlig træning med eller uden instruktør.

Pilates på måtte

Pilates er en træningsform der fokuserer på optimal træning af muskulaturen, der støtter rygsøjlen og bækkenet, altså maven og ryggens muskler. I tillæg trænes også bækkenbundsmuskulaturen. 
Pilates træning giver en bedre kropsholdning og der arbejdes med styrke, udholdenhed, smidighed og balance. I tillæg, lægger jeg stor vægt på at arbejde med vejrtrækningen når vi dyrker Pilates

I min undervisning har jeg valgt at benytte mig af redskaber som bolde, foamroller og elastik. 
Jeg benytter mig af de forskellige redskaber fordi redskaberne både kan støtte og gøre træningen nemmere, men også fordi redskaberne kan udfordre træningen. I tillægg, er redskaberne gode hjælpemidler til at blødgøre og varme kroppen ordentlig op, inden vi går i gang med den mere specifikke muskletræning. Med fx elastikken træner vi de små muskler der ikke bliver trænet i et traditionelt styrketræningsprogram. 
 At supplere Pilates træningen med bold eller foamroller, har stor effekt, fordi de begge hjælper musklerne på vej og udfordrer din balance og stabilitet, så du får mest mulig effekt ud af øvelserne. 
Redskaberne gør at vi kan træne overkroppen, balder, lår og fødder samt muskelkorsettet. For opdateret holdplan, kig under nyheder.
Undervisningen foregår på små hold med max 8 deltagere. På denne måde kan jeg sikre mig at den enkelte kunde får det optimale ud af træningen. Der undervises tirsdag kl 18.40-19.40 for øvede. Holdet forløber fra januar-marts, april-juni, august-oktober og oktober-december. Måtte-træning koster 90 kr pr gang. Man melder sig til et helt holdforløb ad gangen (ca. 10 gange pr sæson, alt efter hvor lang sæsonen kan blive). Tilmelding er bindende! Ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart, ser vi os nødsaget til at opkræve 50 % af kursusbeløbet. 

Træningens varighed

60 min

Holdningskorrigerende træning hvor vi arbejder med styrke, smidighed, bevægelse og vejrtrækning.

Pris

90 kr. per gang

Reformer Pilates

Reformeren er den mest kendte af alle Pilates maskiner. Reformeren består af en glidende briks, kabler og fjedre der giver modstand, men som også nogle gange giver en ekstra støtte. Udvalget af øvelser er mange og derfor passer træningen både til kunden der ønsker et genoptræningsforløb og til kunden der er vandt til at træne på højt niveau og gerne vil have lidt ekstra udfordring.

Der er max 6 kursister på hvert hold, for at være sikker på at kunne nå rundt til den enkelte. I reformeren træner vi, sammen med det naturlige åndedræt, stabilitet, smidighed og bevægelse og fordi maskinen er designet som den er, træner vi hele kroppen fra top til tå.
Reformerholdene kører fra januar-marts og april-juni, august-oktober og
oktober-december. Reformer træning koster 140 kr pr gang. Man melder sig til et helt holdforløb ad gangen (ca. 9-10 gange pr sæson, alt efter hvor lang sæsonen kan blive). Tilmelding til holdene er bindende. Ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart, ser vi os nødsaget til at opkræve 50 % af kursusbeløbet.

Træningens varighed

60 min

I reformeren træner vi, sammen med det naturlige åndedræt, stabilitet, smidighed og bevægelse og fordi maskinen er designet som den er, træner vi hele kroppen - fra top til tå.

Pris

140 kr. per gang

Personlig træning

Jeg tilbyder personlig træning, enten via personligt træningsprogram til at udføre derhjemme, på Reformer maskinen eller træning i klinikken med mig som instruktør. Første gang til personlig træning, kigger vi sammen på hvad du ønsker at træne og hvor du har brug for at blive stærkere, mere mobil eller smidig. Derefter, sættes træningsprogrammet sammen. 

Har du valgt at træningen skal foregå derhjemme, får du øvelserne med hjem – du skal selv enten filme øvelserne eller selv skrive dem ned – og efterfølgende er det muligt at bestille en opfølgende konsultation. Ønsker du at træne med mig som personlig træner hver gang, er dette også muligt. Jeg vil sammensætte et program fra gang til gang, hvor vi både kan benytte os af reformeren, men også komme ned og ligge på måtten for at lave øvelser.  information.

Få lavet dit helt personlige træningsprogram, enten til at udføre derhjemme eller til at bruge i vores Reformer maskiner.

Hjælpemidler

Lagen/håndklæde

Pilates 1 time

Pilates 5 time

Pilates 10 time

675 kr.

3.175 kr.

6.250 kr.

Tilmelding til holdene er bindende. Ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart, ser vi os nødsaget til at opkræve 50 % af kursusbeløbet.